Ons team

Jeannette van Dongen
Jeannette van Dongen
Ivy Powel
Ivy Powel
Zoubida R’ghioui
Zoubida R’ghioui
Anna Sophia Hartog Skorobogatova
Anna Sophia Hartog Skorobogatova
Claire van der Kraats
Claire van der Kraats
Petra Visser
Petra Visser
Monique Bakker
Monique Bakker
Tanea Tajiri
Tanea Tajiri
Marco Bout
Marco Bout
Incitamentum – Latijn voor drijfveer – is een organisatie in beweging. De verschillende leden van Incitamentum brengen ieder hun eigen expertise in – op HRM, medezeggenschap én zakelijk gebied. Het zijn echte powervrouwen.

De combinatie van deze uiteenlopende specialismen vormt de basis van nieuwe en innovatieve methodieken die door Incitamentum zijn en worden ontwikkeld, zoals onze schaakmethode. Incitamentum vraagt zich eerst af wat de klant nodig heeft, om daarna te kijken hoe zij daar op in kan spelen.

Door onze krachten als ondernemers te bundelen, beschikt Incitamentum over een groot netwerk waarbinnen kennis en ervaring worden gedeeld. De klant is op die manier verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig aanbod, waarbij meerdere hulpvragen op thematisch uiteenlopende gebieden kunnen worden samengevoegd in één afgerond advies- of trainingstraject.

Incitamentum herbergt een rijke diversiteit aan zienswijzen, gehanteerde methodes en culturele achtergronden. De onderlinge uitdaging is een belangrijke motivatie. Het verschillend naar dingen kijken houdt de discussie scherp; meerdere invalshoeken vullen elkaar aan en maken de analyse compleet. En er wordt gelachen! Incitamentum is voortdurend op zoek naar de energie die vrijkomt als je de drijfveer van mensen écht weet te raken.

Dat geldt voor de klanten, maar ook voor elkaar. Met enthousiasme, humor en kennis van zaken zet Incitamentum mensen in beweging.

Het motto van Incitamentum is: ‘Growth and profit are a product of how people work together’      naar Ricardo Semler.